Follow us on:

Njoftim - Ditë pushimi

Ju njoftojmë se gjatë ditëve në vijim do të jetë ditë pushimi për Ambasadën e Republikës së Kosovës, duke u bazuar në Festat Zyrtare të Republikës së Kosovës dhe të Austrisë:

• e hënë, 22 prill 2019, Pashkët Katolike
• e hënë, 29 prill 2019, Pashkët Ortodokse
• e mërkurë, 1 maj 2019, Dita Ndërkombëtare e Punës dhe
• e enjte, 9 maj 2019, Dita e Evropës.

Ju falënderojmë për mirëkuptimin Tuaj!