Follow us on:

Njoftim - Ditë pushimi

Ambasada e Republikës së Kosovës në Austri njofton të interesuarit se me rastin e Ditës së Kushtetutës së Republikës së Kosovës, puna me palë në Ambasadë dhe në Shërbimin Konsullor nuk do të zhvillohet të martën me datë 9 prill 2019.

Ju falënderojmë për mirëkuptimin Tuaj!