Follow us on:

Ftesë për pjesëmarrje në orën letrare për nder të Pavarësisë së Kosovës

Ambasada e Republikës së Kosovës në Austri dhe Lidhja e Shkrimtarëve dhe Krijuesve Shqiptarë në Austri (LShKShA) “Aleksandër Moisiu” ju ftojnë të merrni pjesë në orën letrare për nder të Pavarësisë së Kosovës, e cila do ta mbahet të premten më 15 shkurt 2019 në ora 18.00 në ambientin e Ambasadës së Republikës së Kosovës në Vjenë (Goldeggasse 2/15, 1040 Wien).

Luteni të konfirmoni pjesëmarrjen në njërën nga adresat e mëposhtme elektronike
embassy.austria@rks-gov.net ose info@moisiu.eu

 

Ardhja Juaj do ta na nderonte!