Follow us on:

Urime Festat e Fundvitit!

Të nderuar,

Në emër të stafit të Ambasadës së Republikës së Kosovës në Austri, ju uroj Gëzuar Festat e fundvitit. Shëndet, mbarësi për Ju dhe familjet Tuaja në Vitin e Ri 2019, si dhe shumë suksese në të gjitha drejtimet!

I Juaji,


Sami Ukelli
Ambasador