Follow us on:

Njoftim - Ditë pushimi për festat e fundvitit

Duke u bazuar ne Festat Zyrtare të Republikës së Kosovës dhe të Austrisë, ju njoftojmë se gjatë ditëve në vijim do të jetë ditë pushimi për Ambasadën e Republikës së Kosovës:

- e martë, 25 dhjetor 2018, Krishtlindjet Katolike
- e mërkurë, 26 dhjetor 2018, Stefanitag
- e martë, 1 janar 2019, Viti i Ri
- e mërkurë, 2 janar 2019, Viti i Ri dhe
- e hënë, 7 janar 2019, Krishtlindjet Ortodokse.

 

Ju falënderojmë për mirëkuptimin Tuaj!