Follow us on:

Njoftim - Ditë pushimi

Ambasada e Republikës së Kosovës në Austri njofton të interesuarit se me rastin e Festës së 28 Nëntorit, puna me palë në Ambasadë dhe në Shërbimin Konsullor nuk do të zhvillohet të merkurën me datë 28 nëntor 2018. Ju falënderojmë për mirëkuptimin Tuaj!