Follow us on:

Ftesë për pjesëmarrje në promovimin e albumit historik 'Gjergj Kastrioti Skënderbeu'

Ftoheni të merrni pjesë në promovimin e albumit historik kombëtar “Gjergj Kastrioti Skënderbeu (në veprat e artistëve evropianë dhe burime të vjetra arkivore)” të autorit Prof. Dr. Iur. Eqrem Zenelaj, i cili bashkë organizohet nga Ambasada e Republikës së Kosovës dhe Ambasada e Republikës së Shqipërisë, më 28 nëntor 2018, në ora 18.00 në ambientin e Ambasadës së Republikës së Kosovës në Vjenë (Goldeggasse 2/15, 1040 Wien).

Luteni ta konfirmoni pjesëmarrjen Tuaj në embassy.austria@rks-gov.net