Follow us on:

Ftesë për pjesëmarrje në promovimin e librit “Pellazgët-Ilirët-Shqiptarët” të autorit Prof. Dr. Eqrem Zenelaj

Ambasada e Republikës së Kosovës dhe Ambasada e Republikës së Shqipërisë ju ftojnë në promovimin e librit “Pellazgët-Ilirët-Shqiptarët” të autorit Prof. Dr. Eqrem Zenelaj, të hënën më 27 nëntor 2017, në ora 18:00 në hapësirat e Ambasadës së Republikës së Kosovës në Vjenë (Goldeggasse 2/15, 1040 Wien).

Në fund do të ketë një koktej rasti!