Follow us on:

Shfaqja e Premierës „THE LONG AND WINDING ROAD”

Ftoheni të merrni pjesë në premierën e shfaqjes "The Long and Winding Road", shfaqje e cila është prodhim i Baletit Kombëtar të Kosovës dhe Teatrin Ndërkombëtar të Graz-it.

Premiera e shfaqjes do të jetë të premten më 30 qershor 2017 në ora 20:00 në Schauspielhaus Graz, Haus Eins.


Gjatë muajit mars të këtij viti një pjesë e shfaqjes së sipërpërmendur është shfaqur në Baletin Kombëtar të Kosovës, e cila arriti një sukses të jashtëzakonshëm si dhe një pjesëmarrje të madhe të publikut kosovar.

Për më shumë informacione klikoni këtu