Follow us on:

Konferenca “Procesi i liberalizimit të vizave dhe rruga evropiane e Kosovës”

Ambasada e Republikës së Kosovës në Austri fton të gjithë të interesuarit të marrin pjesë në konferencën “Procesi i liberalizimit të vizave dhe rruga evropiane e Kosovës”, e cila do të organizohet nga Ambasada e Republikës së Kosovës në Austri në bashkëpunim me Përfaqësinë e Parlamentit dhe Komisionit Evropian në Austri.

Konferenca do të mbahet të premten, me 16 nëntor 2012 nga ora 10:00-14:00 ne Haus der Europäischen Union (Wipplingerstrasse 35, 1010 Wien). 

 

Ju lutemi, konfirmoni pjesëmarrjen tuaj në:
E-mail: embassy.austria@rks-gov.net ose
Tel: 01/503 11 77 apo
Fax:01/503 11 77 20.