Follow us on:

Lajme nga Ambasada


Njoftim - Ditë pushimi27.11.2018Ambasada e Republikës së Kosovës në Austri njofton të interesuarit se me rastin e Festës së 28 Nëntorit, puna me palë në Ambasadë dhe në...më shumë
Zgjedh Faqen
123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536
Artikuj: 214