Follow us on:

Lajme nga Ambasada


Njoftim - Ditë pushimi25.12.2019Ambasada e Republikës së Kosovës në Austri njofton, se duke u bazuar në Festat Zyrtare të Republikës së Kosovës dhe të Republikës së...më shumë
Njoftim- Ditë Pushimi 27.11.2019Ambasada e Republikës së Kosovës në Austri njofton, se me rastin e Ditës së Pavarësisë së Shqipërisë, duke u bazuar në Festat Zyrtare...më shumë
Zgjedh Faqen
123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536
Artikuj: 214