Informatat Konsullore

Të tjera

Arkivi i lajmeve

H Ma E P Sh D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Presidentja Jahjaga dhe i Ngarkuari me Punë Canaj morën pjesë në simpoziumin politik të Forumit Evropian Alpbach

Alpbach, 24-25 gusht 2014 - Presidentja e Republikës së Kosovës, Atifete Jahjaga, i shoqëruar nga i Ngarkuari me Punë në Ambasadën e Republikës së Kosovës në Austri, Blerim Canaj, morën pjesë në hapjen zyrtare të punimeve të Forumit Evropian Alpbach.

më shumë

Shërbimi Konsullor në Vjenë lëshoi vizën e parë për qytetarë të huaj

Shërbimi Konsullor i Ambasadës së Republikës së Kosovës në Vjenë filloi lëshimin e vizave për qytetarë të huaj, të cilët dëshirojnë të vizitojnë vendin tonë.më shumë

I Ngarkuari me Punë në Ambasadën e Republikës së Kosovës në Austri Blerim Canaj u nënshkrua në librin e zisë me rastin e vdekjes së Kryetares së Parlamentit Kombëtar të Austrisë

Vjenë, 05 gusht 2014 – I Ngarkuari me Punë në Ambasadën e Republikës së Kosovës në Austri, Blerim Canaj, u nënshkrua në librin e zisë, me rastin e vdekjes së kryetares së Parlamentit Kombëtar të Austrisë, Barbara Prammer. Në librin e zisë, Canaj shprehu konsideratën për personalitetin e kryetares Prammer, duke vlerësuar se “vdekja e Barbara Prammer nuk është humbje vetëm për politikën austriake, por është humbje edhe për politikën botërore”.më shumë

I Ngarkuari me Punë në Ambasadën e Republikës së Kosovës në Austri Blerim Canaj priti një grup të qytetarëve vjenezë

Vjenë, 24 mars 2013 – Në kuadër të aktivitetit “Ditët e hapura të ambasadave”, në bashkësinë e katërt lokale të qytetit të Vjenës (distrikti i katërt), në territorin e së cilës gjendet edhe Ambasada e Republikës së Kosovës në Austri, u organizua një pritje për qytetarë të shumtë austriakë në ambientet e ambasadës tonë.më shumë

Ambasada e Republikës së Kosovës në Austri shënoi gjashtë vjetorin e Republikës së Kosovës

Vjenë, 17 shkurt 2014 - Me rastin e gjashtë vjetorit të pavarësisë së Republikës së Kosovës, Ambasada e Republikës së Kosovës në Austri, me ftesë të Ngarkuarit me Punë Blerim Canaj, organizoi pritje për korin diplomatik të akredituar në Austri.më shumë

Mbrëmje kulturore të filmave të metrazhit të shkurtër nga regjisorë kosovarë

Me rastin e 6-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, Ambasada e Republikës së Kosovës në Austri organizon mbrëmje kulturore të filmave të metrazhit të shkurtër nga regjisorë kosovarë.më shumë

Ngarkuari me Punë në Ambasadën e Republikës së Kosovës në Austri, z. Blerim Canaj, dorëzoi libra në gjuhën shqipe Fondacionit austriak “Erste Stiftung”

Në vazhdën e aktiviteteve kulturore të Ambasadës së Republikës së Kosovës në Austri, i Ngarkuari me Punë z. Blerim Canaj, i dhuroi një numër mjaft të konsiderueshëm librash, bibliotekës së Fondacionit austriak “Erste Stiftung”. Ky aktivitet u organizua si produkt i një bashkëpunimi shumë të ngushtë në mes të Ambasadës së Republikës së Kosovës, dhe udhëheqjes së Fondacionit “Erste Stiftung”.më shumë

 

Adresa: Goldeggasse 2/14, 1040 Vienna

Ambasada: (për çështje politike dhe ekonomike)

Orari i punës me palë:

E hënë deri të premten:
prej 09.00 deri 17.00

Tel.: +43 (0)1 503 11 77
Fax.: +43 (0)1 503 11 77-20
embassy.austria@rks-gov.net

Shërbimi Konsullor:
(për çështje konsullore/lëshim të dokumentacioneve: vërtetime, lirim nga shtetësia, aplikim për letërnjoftime, pasaporta etj.)

Orari i punës me palë i Shërbimit Konsullor:
E hënë deri të premten:
prej 10.00 deri 12.00h dhe
prej 13.30 deri 15.30

Tel.: +43 (0)1 504 74 00
Fax.: +43 (0)1 504 74 00-20
consulate.vienna@rks-gov.net

Misioni Konsullor i Republikës së Kosovës në Vjenë

z. Imer Lladrovci, Konsull


Goldeggasse 2/13, 1040 Wien/AT
consulate.vienna@rks-gov.net

Numri emergjent: +43 6643 718 604