Follow us on:

Stafi Diplomatik

Sylë UKSHINI,
Shef Misioni
(I Ngarkuar me Punë)

Haxhi Bajraktari,
Ministër Këshilltar
Organizata rajonale dhe nderkombetare


Arben Loshi,
Këshilltar
Çështje ekonomike

Bashkim SHILLOVA,
Atashe Ushtarak
Çështjet ushtarake dhe të sigurisë

Kontakt me Ambasadën e Kosovës në Tiranë:
Tel: (+355) 4 22 61 650
Fax: (+355) 4 22 25 100
E-mail: embassy.albania@rks-gov.net

Konsullata e Përgjithshëm e Republikës së Kosovës në Tiranë:

Halim KRASNIQI,
Konsull i Përgjithshëm
Çështje konsullore

Adem Sallauka,
Sekretar i Parë (Konsull)
Çështje konsullore

Kontakt me Konsullaten dhe për çështjet e vizave:

Tel.: +355 (0) 42 240 696
Fax.: +355 (0) 42 267 820
Email: consulategeneral.tir@rks-gov.net
visa.al@rks-gov.net