Lladrovci takoj diplomatin francez Guilbert

Tiranë, 20 gusht 2014 - I Ngarkuari me Punë në Ambasadën e Francës ne Tiranë, Didier Guilbert, ka pritur të mërkurën në një takim njohës të Ngarkuarin me Punë në Ambasadën e Kosovës në Tiranë, z. Ramiz Lladrovci.

më shumë

I ngarkuari me Punë, Ramiz Lladrovci u prit nga presidenti Bujar Nishani

Tiranë, 19 gusht 2014 - Presidenti i Shqipërisë, z. Bujar Nishani, priti sot në një takim të veçantë të Ngarkuarin me Punë të Ambasadës së Republikës së Kosovës në Tiranë, z. Ramiz Lladrovci. Në këtë takim, presidenti Nishani uroj z. Lladrovci për detyrën e re dhe e siguroj atë se do ta ketë gjithë përkrahjen e kabinetit të tij në detyrën si diplomat në krye të Ambasadës së Kosovës në Tiranë, duke shtuar se shteti shqiptar mbetet i angazhuar për konsolidimin edhe integrimin e shtetit të Kosovës në mekanizmat ndërkombëtar dhe rajonal.më shumë

Lladrovci është pritur në takim njohës nga ambasadori gjerman Helmut Hoffman

Tiranë, 18 gusht 2014 - I Ngarkuari me Punë i Ambasadës së Kosovës në Tiranë, Ramiz Lladrovci është pritur sot në një takim njohës nga ambasadori gjerman ne Tiranë, shkëlqesia e tij z. Helmut Hoffman. Në këtë takim, të dy bashkëbiseduesit, Lladrovci dhe Hoffman kanë biseduar për raportet bilaterale midis Kosovës dhe Gjermanisë, për zhvillimet aktuale politike në Kosovë si dhe për rolin dhe angazhimin e shtetit gjerman në procesin shtetndërtimit dhe integrimit të shtetit të Kosobës në institucionet ndërkombëtare.më shumë

Lladrovci takoi ambasadorin austriak, Schnöll

Tiranë, 14 gusht 2014 - I Ngarkuari me Punë në Shqipëri, Ramiz Lladrovci, sot ka zhvilluar takimin e radhës njohës me ambasadorin e Austrisë në Tiranë, Thomas Schnöll, me të cilin kanë biseduar për proceset aktuale politike në Kosovë, proceset pas zgjedhore, çështjen e integrimeve evropiane si dhe për rolin e shtetit austriak në procesin e shtetndërtimit në dy dekadat e fundit.më shumë

Sylejman Selimi

Ambasador i Republikës së Kosovës në Tiranë


Ambasada e Republikës së Kosovës në Tiranë


Adresa
Rr. Donika Kastrioti, Vila nr 6, Tiranë

Tel.:       +35542 261 650            
Fax.:      +35542 225 100
Email:     embassy.albania@rks-gov.net